Over ons

Geschiedenis
Het begin
In 1975 begon de toen zeventienjarige Peter aan zijn slagersopleiding. Hij deed dit sneltempo en studeerde na slechts vier jaar af terwijl de opleiding normaal zes jaar duurde. Datzelfde jaar (1979) trouwde de pas afgestudeerde slager met zijn Nelly.
Carriére
Een jaar later was hij al hoofdslager in een supermarkt in Hamont. Enkele jaren later ging Peter bij Antoine Neyens werken en in 1986 schopte de jonge slager het tot gerant van het Hechtelse filiaal.
Maar Peter wilde zijn eigen baas zijn en in 1987 kwam deze droom uit. In het centrum van Neerpelt openden hij en Nelly hun zaak op vrijdag 13 augustus. Amper twee dagen later bakte hij het al bruin op zijn eerste barbecuefestijn. Na zijn lange dagen in de slagerij volgde hij ook nog een opleiding restauranthouder-traiteur op het toenmalige CMO (nu Syntra). Zo werd de spekslager ook een gedreven traiteur.
Verhuis
In 1991 verhuisden Peter en Nelly met hun kinderen naar de huidige locatie in de Haagdoornstraat. Hier kan u steeds terecht voor heerlijke vleeswaren en salades. Vraag ook zeker naar al onze opties voor uw feest. Barbecue? Fondue? Warm buffet? Iets anders? U zegt het maar.